Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi 

   
Tanıtım
Ülkemizin zeytin başkenti olan Akhisar ilçesinde açılan program öğrencilerimiz derslerini uygulamalı olarak görmektedirler. Program örgencileri eğitim-öğretim dönemleri boyunca yüksekokul bünyemizde mevcut olan laboratuarlarda zeytinyağı kalite parametreleri, sofralık zeytin ve yağ teknoloji yöntemlerini ögrenerek ilgili analizleri yapabilme yeteneğini kazanmaktadırlar. Bu kazanımlarını bölgede çok sayıda zeytin isletmesinde uygulama alanına sahiptirler. Bu açıdan program mezunlarımız bölgede kolayca istihdam edilmektedirler.


Program Personeli

·         Prof.Dr.Metin ÇABUK                                 (Bölüm Başkanı)

·         Doç.Dr.Emine ALÇITEPE                          

·         Dr.Öğr.Üyesi Nurdan ZİNCİRCİOĞLU     

·         Dr.Öğr. Üyesi Özlem GÜRBÜZ KILIÇ      

 

Staj Komisyonu

·         Doç.Dr.Emine ALÇITEPE                           (Komisyon Başkanı)

·         Dr.Öğr.Üyesi Nurdan ZİNCİRCİOĞLU      (Üye)

·         Dr.Öğr. Üyesi Özlem GÜRBÜZ KILIÇ       (Üye)

 

 

 

v  Ders Öğretim Planı

v  Ders İçerikleri

v  Bilgi Paketi


  • Uzaktan Eğitim
  • Eğitim Kataloğu
Celal Bayar Üniversitesi © 2014 | Güvenlik ve Gizlilik